Madhusets spiseri

I Lønstrup Madhus er der plads til både den lille og store sult. Om det er en øl med snacks på terrassen, den store familiefrokost eller en morgenmad som varer hele formiddagen, så er du mere end velkommen. 

Spiseriet holder åbent fra kl. 09-17 hver fredag, lørdag og søndag fra medio april til efterårsferien med udvidede åbningstider i skoleferier og juli/august. 

Derudover holder vi jævnligt bistro-aftener, som du kan læse mere om herunder.

Morgen og formiddag

I Lønstrup Madhus starter vi fra morgenen af med friskbrygget kaffe, lune boller og langsom musik. Køkkenet serverer enkle retter, der er kaffe/the ad libitum og rig mulighed for at nyde morgensolen på terrassen. 

Frokost

Til frokost samsætter vi dagligt et lille menukort med de skønneste råvarer fra Vendsyssel. Maden er håndlavet, solid og årstidsbestemt, og vi sørger for, at der altid er noget for hele familien. Du kan se menuen via linket herover

Bistro-aftener

Bistro-aftener er for alle os der elsker god mad og vin i uformelle rammer. Med inspiration i det franske bistrokøkken tilbereder vi en skøn 4-retters menu med de skønneste råvare og fuld smæk på smagen. 

Vi starter kl. 18.30, og 4 retter koster 400 kr. For 250 kr. oveni kan du læne dig tilbage og nyde vores skønne økologiske bordvin aftenen igennem. Du er også velkommen til at gå om bord i vores udvalg af mere raffinerede vine og øl på aftenen.

Som en ny ting får hver aften dette efterår et tema. Det kan give dig lidt fornemmelse af i hvilken retning menuen peger.

  • Fredag d. 23. august: Alt godt fra havet – fisk og skaldyr
  • Fredag d. 6. september: Franske fristelser – klassikere oversat til nordjysk
  • Fredag d. 20. september: Høstfest – dyk ned i efterårets overflod af grønt, frugt og bær
  • Fredag d. 11. oktober: Helt vildt – hvad end områdets jægere skyder til os

Få vores nyheder direkte i indbakken

Nyhedsbrevet vil blive sendt ud ca. 1 gang om måneden, hvor du kan følge med i nyt fra huset og se hvilke arrangementer, der er på programmet. Sammen med hvert nyhedsbrev får du desuden månedens favoritopskrift, som du selv kan prøve kræfter med derhjemme